skip to Main Content

Bandera Q de qualitat a la platja gran de l’Estarti

L’EXREGIDOR I EXASSESSOR TURÍSTIC MUNICIPAL JOSEP CAPELLÀ HISSA LA BANDERA Q DE QUALITAT A LA PLATJA GRAN DE L’ESTARTIT
 
Josep Capellà, exregidor de Turisme (1991-1999) i exassessor turístic municipal de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, ha estat l’encarregat, aquest matí, d’hissar la bandera Q de Qualitat Turística a la platja Gran de l’Estartit. Capellà s’acaba de jubilar després de tres dècades de vinculació amb l’Ajuntament (en una llarga etapa, com a regidor, i en una altra, com a professional) i amb aquesta acció simbòlica, l’Ajuntament li ha volgut reconèixer la seva contribució a la millora de la destinació.
 
A l’acte hi han assistit, entre d’altres, l’alcalde, Jordi Colomí; el president de l’EMD l’Estartit, Francesc Ferrer; el primer tinent d’alcalde i regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, i la regidora de Destinació Turística Torroella-l’Estartit-Illes Medes, Dúnia Oliveras, a banda de tècnics i responsables de serveis vinculats a la platja.
En els seus parlaments, tant l’alcalde, Jordi Colomí; com el primer tinent d’alcalde i regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, han elogiat i agraït, ben sincerament, la contribució de Capellà a la modernització de la destinació. En aquest sentit, han reconegut que sempre ha estat una persona innovadora, molt avançada al seu temps i que ha fixat les bases del model de destinació sobre el qual s’està treballant.
 
Entre d’altres coses, han destacat el fet d’haver estat un dels pioners en la valorització del territori, la sostenibilitat, l’ecoturisme i el turisme responsable, quan dècades enrere encara no se’n parlava d’aquests conceptes. D’altra banda, Capellà també ha estat l’artífex de la participació del municipi en diversos projectes i programes internacionals i en l’obtenció d’importants reconeixements, com una de les 10 destinacions més sostenibles del món o el premi Global Low-Carbon Ecological Scenic Spot, concedit pel Global Forum on Human Settelments (GFHS), un organisme vinculat a l’ONU.
 
Capellà, per la seva banda, s’ha mostrat molt agraït pel reconeixement i ha ressaltat la feina d’equip que hi ha al darrera de la gestió d’una destinació turística tan singular i complexa com la que configuren Torroella de Montgrí i l’Estartit. Està convençut que a partir d’ara es continuarà fent una bona feina i se sent molt satisfet d’haver pogut contribuir a la millora de la destinació.
 
 
Back To Top